Perinteistä palvelevaa rautakauppaa Yläneellä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ylärauta Oy on perinteinen palveleva rautakauppa Yläneellä. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman tuotteita sekä myymälässä että verkkokaupassa. Verkkokaupassamme voit asioida helposti sinulle sopivana aikana.

 

Tervetuloa myymälään ja verkkokauppaan!

Ylärauta Oy – rakennusalan ammattitaitoa

Ylärauta Oy tarjoaa rautaista ammattitaitoa kaikkiin rautakauppahankintoihisi! Meillä on kokemusta rakentamisen eri osa-alueista sekä rautakauppatuotteiden myynnistä. 

 

Vahvan osaamisemme ja pitkän kokemuksemme avulla pystymme palvelemaan monenlaisia asiakkaita yrityksistä yksityisiin kotitalouksiin. Tarvittaessa neuvomme sinua sopivien tuotteiden valitsemisessa. Saat meiltä myös joustavaa palvelua ja kilpailukykyiset hinnat. Voit asioida meillä liikkeessämme Yläneellä tai verkkokaupassamme.

 

Kerromme mielellämme lisää tuotevalikoimastamme ja palveluistamme – ota yhteyttä!

Laaja valikoima laatutuotteita

Löydät meiltä rautakauppatuotteita monenlaiseen tarpeeseen. Valikoimamme kattaa kaiken perinteisestä sahatavarasta linnunsiemeniin ja koiranruokaan. Pysyvän tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme vaihtuvia sesonkituotteita. Kesäisin myymme esimerkiksi tarvikkeita terassin rakentamiseen ja maalaamiseen, ja loppuvuodesta saat meiltä muun muassa jouluvalot sisä- ja ulkotiloihin.

 

Laajan toimittajaverkostomme avulla pystymme myös hankkimaan tuotteita asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin. Myös erikoisemmat tilaukset onnistuvat – kysy lisää!

Katso yhteystiedot tästä

Toimitukset ympäri Suomen

Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi myymäläämme Yläneellä. Olemme avoinna joka arkipäivä ja lauantaisin aamusta alkaen. Saat meiltä tuotteet yleensä heti mukaasi. Tilaustuotteet voit noutaa usein vain muutamien päivien kuluessa.

 

Haluamme tehdä asioinnista sinulle mahdollisimman helppoa. Käytössäsi ovat myös Postin ja Matkahuollon toimitukset!

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Asioi verkkokaupassa!

Verkkokaupassamme asioit kellonaikaan katsomatta ja mistä päin Suomea tahansa. Valikoimamme on laaja ja kasvaa jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jos et löydä jotakin tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

 

Toimitamme tuotteet Postin tai Matkahuollon välityksellä kaikkialle Suomeen. Käy tutustumassa ja kysy tarvittaessa lisää!

Siirry verkkokauppaan tästä

Olemme sosiaalisessa mediassa!

Löydät yrityksemme myös sosiaalisesta mediasta. Seuraa meitä, niin kuulet tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista ensimmäisten joukossa!

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 08:00 - 18:00

Lauantai 08:30 - 13:00

Rautakauppamme palvelee Yläneellä joka arkipäivä ja lauantaisin. Käy tutustumassa laajaan valikoimaamme ja kilpailukykyisiin hintoihimme!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha